DOK12

Sinds 1 september 2008 bestaat DOK12: een school met een gloednieuw onderwijsconcept. Op DOK12 werken de kinderen, de groepsleerkrachten, de onderwijsassistent en de academische pabo-studenten samen in units. Op DOK12 krijgen kinderen de ruimte, ruimte om:

•  te groeien
  •  te zijn wie je bent
  •  te kiezen en te leren wat zíj willen.

Onderwijskundig gezien ligt de focus van DOK12 het komende schooljaar op de volgende zaken:
-verdiepingsslag van HGW en OGW
-werken met uitdagende leerdoelen en effectieve feedback
-werken met evidence based strategieën binnen professionele leergemeenschappen
-verbetering van het didactische repertoire
-het integreren van meerdere vak- en vormingsgebieden binnen de kernconcepten
-het LIST project

Niet direct onderwijskundig, maar wel van belang: versterken van de samenwerking tussen de school en opleiding.

Schoolbestuur

KPOA

Betrokkenen in de school

Directeur: Desiree Sorgedrager

Schoolopleider en kartrekker onderzoek: Anja Kamphuis

Website school

Webcolumns DOK12 Kader

Webcolumns

De medewerkers en studenten van DOK12 schrijven regelmatig over hun ervaringen als deelnemers aan de academische basisschool.
Lees hun bijdragen