De Tafelronde

Foto TafelrondeDe Tafelronde in Amersfoort is een school met elementen uit het leerconcept Ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). Het schoolteam heeft als schoolontwikkelings- en professionaliseringsagenda:

• opbrengstgericht werken, met de focus op lezen
  • zelfverantwoordelijk leren: hierbij gaat het om uitbreiding van de verantwoordelijkheid van/voor kinderen d.m.v. een weektaak, en het zorgen voor een opbouw hiervan door de gehele school.
  • handelingsgericht werken

Schoolbestuur

KPOA

Betrokkenen in de school

Directie: Hans Wessels

Kartrekkers onderzoek: Sanne Vleugel en Anouk van Ginkel

Schoolopleider: Yvette ten Barge

Website school

Webcolumns De Tafelronde Kader

Webcolumns

De medewerkers en studenten van De Tafelronde schrijven regelmatig over hun ervaringen als deelnemers aan de academische basisschool.
Lees hun bijdragen