Ariënsschool

De Ariënsschool is een school ( in Utrecht-Zuid) met een fijne sfeer.  Ons team is een mix van enthousiaste ervaren meesters en juffen met passie voor hun vak.
Wij werken met twee leerkrachten die tegelijkertijd in de groep lesgeven.  Daardoor is er veel individuele aandacht voor onze kinderen.  Dankzij ons continu rooster gaan de kinderen alle dagen van 8.30 tot 14.15 naar school.
Wij zijn een academische opleidingsschool waar onderzoek en het opleiden van studenten centraal staan. Hierdoor zijn we continu in ontwikkeling en onderscheiden we ons van andere scholen.

Focus 2014-2015

• Taal en rekenen
• Cultuureducatie
• Aanbod voor getalenteerde leerlingen

Schoolbestuur

KSU

Betrokkenen in de school

Directeur: Alice van Driel-de Jong

Kartrekker onderzoek: Tim van der Voort

Schoolopleider: Els Rats

Website school

Webcolumns Ariënsschool Kader

Webcolumns

De medewerkers en studenten van de Ariënsschool schrijven regelmatig over hun ervaringen als deelnemers aan de academische basisschool.
Lees hun bijdragen